top of page

Asbestikartoitus
Mikkeli: Nopea, luotettava ja edullinen asbestinäyte 

Suomen edullisin asbestinäyte hinta

39,90 € + ALV / KPL

Asbestinäyte

Luotettava asbestinäyte

Asbestinäyte ja  tutkimuksen luotettavuus on meille tärkeintä.  Onelab tutkii kaikki asbestinäytteet ISO 22262-1 laatustandardin mukaisesti pyyhkäisy- elektronimikroskoopilla (SEM), reaaliaikaisella alkuaine-analysaattorilla (LIVE-EDS) sekä tarvittaessa reaaliaikaisella atomipaikantimella (LIVE-MAP).  Onelab ei koskaan tutki näytettä polarisoivalla valomikroskoopilla (VM) sen heikon suurennustehon, ja siitä aiheuttuvan virheherkkyyden johdosta.


Onelab tallentaa aina asbestinäytteestä  SEM kuvan, jossa on merkittynä havaittu asbestikuitu sekä asbestikuidun kohdalta tehty EDS alkuaineanalyysin tuloksena saatu alkuainespektri. Lisäksi meillä on tarjolla  ISO 22262-1 standardin ohje asbestikuidun tunnistamiseen sekä saman standardin referenssispektrin, jonka perusteella asbestinäytteen oikeellisuus voidaan havaita.  Nämä voidaan toimittaa pyydettäessä

Asbestikartoitus Mikkeli

Onko remontti edessä ja tarvitset asbestikartoituksen? Tarjoamme Suomen edullisimmat ja erittäin luotettavat asbestinäytteet Mikkelissä ja lähialueilla jotta voit tehdä remonttisi huoletta. Ota  yhteyttä niin kerromme lisää.

Asbestikartoitus | Asbestinäyte | Asbestianalyysi

Asbestikartoittajille

Tarjoamme asbestikartoittajille hinnoittelumallin, joka mahdollistaa erittäin edullisen hinnoittelun loppuasiakkaallenne.  Meillä voit valita mikä edullinen hinnoittelu malli sopii juuri sinun liiketoimtaasi parhaiten.. Ota  yhteyttä niin kerromme lisää.

Remonttimiehille ja ryhmille

Voit tehdä asbestikartoituksen myös itse jo kohteen tarjousvaiheessa. Miksi teettäisit asbestikartoituksen ulkopuolisella, kun voit tehdä sen itse asiakkaallesi, ja saada siitä lisätuottoa? Meiltä saat luotettavan asbestianalyysin sekä hinnoittelun, joka mahdollistaa erittäin edullisen  hinnoittelun ja nopean toimituksen.
Soita tai laita viestiä, niin kerromme miten voimme auttaa.

Asbestinäyte hinta | Asbestikartoitus itse | Asbestinäyte itse

Asbestikartoitus itse | Asbestinäyte itse

Mitä Asbestinäyte maksaa?

Asbestinäyte maksaa 39,90€ + ALV

 

Mitä asbestikartoitus maksaa?

Asbestikartoitus hinta:  Asunnoissa n 150-250€, purettavissa omakotitaloissa asbestikartoitus hinta on n 250-350€

Voiko Asbestikartoituksen tehdä itse?

Yksinkertaisissa kohteissa kuten asunnoissa asbestinäytteet voi ottaa itse ja lähettää laboratorioon tutkittavaksi jos tietää missä asbestia voi olla.

Mitä jos ei tee Asbestikartoitusta?

Jos purat materiaaleja tutkimatta asbestinäytteitä ja ilmenee että niissä on ollut asbestia voit joutua vastuuseen kaiken levinneen asbestin siivouksesta. Lisäksi kyseessä on terveyshaitta jolle purkaja altistuu.

Voiko asbesti talossa asua?

Kyllä, asbesti ei pääsääntöisesti leviä itsestään. Pintojen rikkoontuessa kannattaa ottaa asbestinäyte ja lähettää se meille tutkittavaksi.

Mistä tietää että on altistunut asbestille?

Asbestille altistumien ei aiheuta mitään oireita eikä sitä voi tietää kuin kymmenien vuosien jälkeen.

 

Kuka maksaa Asbestikartoituksen taloyhtiössä?

Asbestikartoituksen maksaa aina joka ryhtyy purkamaan materiaalia.

Kauanko Asbestikartoitus kestää?

Normaaleissa asunnoissa asbestikartoitus kestää noin 15-20 minuuttia. Tulokset ja asbestikartoitusraportin saa yleensä jo seuraavana päivänä

Kuka voi tehdä Asbestikartoituksen?

Suome laki sanoo että asbestikartoittajalla tulee olla riittävä tietämys asbestista, muita vaatimuksia ei ole. Eli jos teet keittiö remontin ja tiedät että asbestia voi olla välitilan laattalaasteissa, lattiamateriaalisa sekä mahdolisesti seinätasoitteessa tietämyksesi asbestista siitä tilasta on riittävä.

Mille asbesti haisee?

Asbesti ei haise millekään. Sitä ei voi havaita hajun perusteella

Voiko Kipsilevyssä olla asbestia?

Kipsilevyissä ei ole käytetty asbestia.

 

Onko Haltex levyssä asbestia?

Haltex levyissä ei ole käytetty asbestia.

Onko 90-luvun taloissa asbestia?

90-luvuntaloissa on erittäin harvinaista että asbestia löytyy.  60- ja 70-luvun taloissa on suurin todennäköisyys löytää asbestia.

Mikä maski suojaa Asbestilta?

P3 maski suojaa asbestipölyltä kun otat asbestnäytteen itse

Missä kaikessa on käytetty asbestia?

Asbestia on yleisimmin käytetty seraavissa materiaaleissa: Laattojen kiinnitys- ja sauma-laastit, Muovimatot sekä niiden liimat, Seinätasoitteet, Luja- tai mineriittilevyt, Putkieristeet, Vinyylilaatat sekä näissä käytetty "musta liima".

bottom of page